Äkta frälsning är fullständig överlåtelse till Jesus

För ungefär ett par timmar sen ville jag skriva en facebook status om att det räcker inte bara tro på Jesus utan att man måste även ge sitt hela liv för Jesus. Dock så gjorde jag det inte, för att jag började tänka på alla dom som brukar säga att det är genom nåd vi är frälsta. Började undra om jag verkligen skulle uttrycka mig rätt. Men så hamnade jag på en video på youtube som heter "Testimony that true salvation is complete surrender to Christ". Eftersom videon är lång började jag tveka om jag skulle hela, men något drog i mig att fortsätta kolla. Hennes vittnesbörd fick mig tänka tillbaka på när jag blev frälst och gav mitt hela liv till Jesus.
 
Jo, det var helt rätt det jag ville skriva på min facebook men inte skrev. Nu när jag läser det jag skrivit här i inlägget ovan inser jag mitt fel.
 
Aldrig tvivla på något som Gud själv lagt på ditt hjärta eller talat till dig! (om det överensstämmer med vad som står i bibeln)
 
Det räcker inte med att du bara tror på Jesus, utan du måste också låta honom vara Herren i ditt liv. Det är först man överlämnar sitt liv, sin vilja och sig själv till Jesus, 100 procetigt, saker börjar hända. Tro utan gärningar är död tro och Gud verkar i ens liv speciellt om man tror.
 
Det är det här med att dö till sig själv. Om man förlorar sitt liv, finner man det. Det här med att komma till Jesus och finna vila när Han tar bort dina tunga bördor, men man kan inte finna vilan om man inte tar på sig Hans ok och börda. Det är antingen eller. Allt eller inget. Man kan inte tjäna två Herrar. Om du tjänar någon mer än bara Jesus, betyder det att du inte tjänar Jesus alls.
 
Om du är troende men inte gett ditt hela liv till Jesus ännu, testa gör det och kanske får du uppleva något helt nytt. Du måste av hela ditt hjärta. Vad har du att förlora om det liv Jesus ger i utbyte är mycket bättre? ...här kommer det där med tillit. Gud är god, kom ihåg det.
 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Fint skrivet (:

2014-02-06 @ 19:24:32
URL: http://ewelies.blogg.se
Postat av: Esmeralda

Mycket bra skrivet inlägg! fick mig verkligen att tänka till :)

2014-02-06 @ 19:39:39
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

sv: Åh tack! :D

2014-02-06 @ 19:58:22
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

Bra skrivit! Intressant och det väcker ens tankar

2014-02-06 @ 20:00:18
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Hoppas du har en fin kväll :)

2014-02-06 @ 20:26:29
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

Intressant inlägg :)

2014-02-06 @ 20:45:53
URL: http://nathalie.vionno.se
Postat av: Jenny Karlsson

sv: ja den är helt underbar :)

2014-02-06 @ 22:25:13
URL: http://www.nattstad.se/jennykarlsson
Postat av: KassandraPalma

sv: jaa jag förstår dig! Kollade inte heller på det först men så var det en av mina kompisar som sa att jag skulle kolla på ett avsnitt och jag drogs till det direkt

2014-02-06 @ 22:57:25
URL: http://kasssandra.blogg.se
Postat av: Caroline Henriksson

sv: hur kommer det sig att du inte ville kolla för att hon hade krafter? Tycker man helt ärligt kan jämföra lite med bibeln, tyckte den var rebellisk på ett bra sätt!

2014-02-06 @ 23:06:49
URL: http://improveme.se/carolinehenrikssons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se




RSS 2.0