Happy new year!

Kom ihåg att du kan alltid starta om, du kan börja fresht och det är aldrig för sent att ändra på något förrän det är för sent. Detta kan du göra även om det inte är nyår. Fast ibland kan det ju kännas som att det är något extra speciellt med årskiftet. Men bara för att det känns så behöver inte vara så. Gott nytt år!

We’ll cry tonight and in the morning we are new, stand in the sun, we'll dry your eyes

Hold on to the world we all remember fighting for
There's still strength left in us yet
Hold on to the world we all remember dying for
There's still hope left in it yet
 
Flyleaf - Arise (en av de finaste låtarna)

Summering av 2013

Januari: Jag kom hem till Gotland från sjukhuset och hotellet i Linköping. Hade ett bandage runt huvudet och hade förlamning i ena sidan av ansiktet, så mitt högra sida helt och hållet hängde ner.
Februari: Bad mycket för tillfriskelse, och mitt ansikte hade inte kommit tillbaka än. Dock kunde man se lite förändringar.
 
Mars: Hade väldigt dåliga matvanor. Åt ofta för mycket och därför slogs hela mitt system ut, och ibland orkade jag inte blogga. Jag bloggade väldigt illa. Hade ändå så svårt att skriva ner allt jag ville få ut.
April: En svår månad här med. Det var väl runt här här tiden jag fick drömmar från Gud. Istället för alla mardrömmarna jag hade året 2012.
 
Maj: Mina musikdrömmar började vakna upp igen. Jag hade givit upp musiken och kreativiteten.
Juni: Började hitta väldigt bra kristen musik som jag började lyssna på och blev mer förälskad i Gud. Kände faktiskt kärlek mer än innan.
Juli: Denna månad började jag hjälpa till frivilligt på ett café. Stötte på intressanta människor under tiden där. Jag minns inte riktigt om det var denna månad eller den förra när jag för första gången gick på ett lovsångsmöte, på samma café. Där såg jag en kvinna (från frälsninsgarmén)och jag visste på en gång att jag vill att hon ber för mig så att jag blir frisk. Efter lovsången skulle vi be för varandra, och hon kom fram till mig. Hon bad för min hälsa, och hon fick kunskapen att Gud kommer hela mig så småningom, fast hon sa inte det på en gång för att jag hade nog blivit ledsen. Hon frågade om det finns något som jag gör som gör mig glad. Jag svarade musiken. Då frågade hon om jag kan spela en låt för alla. Jag blev så paff eftersom jag hade senaste tiden i mitt liv endast stött på människor som inte förstår vad jag vill och vad jag behöver. Gud var verkligen med henne, det syndes på de sättet hon behandlade mig och pratade med mig. Hon sa att de ska be att jag kan ge ut en skiva. Något som var väldigt omöjligt för mig just då. Kändes inte som att det skulle bli verkligt alls. Samma månad träffade jag två hemlösa och vi blev vänner. Jag och mamma och en man som vi träffade på cafét åkte på utflykt i Gotland och jag tog paradislika bilder. Blev närmare vän med en musikalisk tjej, och vi träffades då och då. Jag började gå till frälsningsarmén och trivdes där mer än i andra kyrkor.
Augusti: Jag var på medeltida marknad och eldshow. Samma månad åkte jag för andra gången till Stockholm till Globen för Gospel Night där människor blev helade men inte jag. Min bror blev troende. Tog fler paradislika bilder i Stockholm.
 
September: Började Alphakursen på frälsis och vi hade helandeveckan med två killar som hade gåvan från Gud att hela så de bad för mig och jag blev helad... dock på insidan. Var mycket gladare än förut denna månad.
Oktober: Jag var hundvakt. Har även gått ut med en annan hund i år. Något jag ville faktiskt göra. Det bara hände. Börjdade brinna för Gud och började längta efter att få sprida hans kärlek och sanning till fler människor. Började längta efter att få se kraften i kyrkor, och inga låtsas kyrkor. Jag spelade och pratade på Radio Gotland. Spelade också på Almedalsbiblioteket.
 
November: Jag började äta bättre. Kstade bort alla negativa tankarna. Sedan dess har jag inte varit så orklös och deprimerad mer. Började spela in mina låtar på Hansa. Det slog mig bara ett tag senare att det var ju detta vi hade pratat om på cafét på lovsångsmötet. Köpte ny gitarr, som är perfekt för mig. Spelade på Almedalsbiblioteket igen.
 
December: Har hållit föreläsning om min uppväxt, sjukdom, musik och min tro på Hansa och det var uppskattat. Har varit i Stockholm med mamma och träffat båda mina syskon och mormor. Har börjat bli mer kreativ och fått inspiration för bloggen och livet. Orkar så mycket mer än för bara ett år sen.

liene.blogg.se
RSS 2.0