Sodom och Gomorra, städer av aska

God morgon och hej! Jag hoppas ni sovit bra och får en bra dag.

Jag har redan skrivit om att Noas  ark har blivit hittad. Samma man som fann den fann också Sodom och Gomorra. De städerna som Gud straffade för deras synd. De hade tillgånger men ändå inte delade med de fattiga, de var homosexuella och dyrkade andra gudar. De rättfärdiga blev kallade ur staden innan domen kom.
Bibeln skriver att Gud straffade städerna med eld och svavel från himlen, och att staden blev aska.
Städer som har drabbats av vulkanutbrott är begravda i aska, men Sodom och Gomorra är aska de själva. Ingen annan stans i världen finner man liknande fall. De olika skikten visar att värmen var oerhörd.
Svavel. Finns inte sådan typ av svavel någon annan stans i världen.
Spfinx och den andra guden vet jag inte namnet på...
 
Mer förklarande fakta kan ni se här i en video.

Run with tears in your eyes, to the mercy that awaits

Hej på er!

I förmiddagen har jag laddat ner lite gratis musik, yes, gratis, så det var inte olagligt. Jag tänkte man skulle kunna ha den musiken i cafét mamma jobbar i under sommaren (än så länge?). De har ingen musik än, så jag vill så klart hjälpa till med att hitta passande musik.

Sen har jag och mamma städat lite i nya lägenheten. Så massa saker där. Man fick ont i huvudet av det. Blir inte ni nertyngda av alldeles för många prylar? Det blir jag i alla fall, de senaste åren. Jag har även gett bort nästan alla mina smycken och jag funderar inte på att köpa nya kläder eller skor. Alltså, har man så det räcker behöver man inte mer. Jag tycker saker bara tynger ner, som sagt.

Jag kan föreställa mig, att jag skulle knappt äga något och flytta från ställe till ställe. Det gör ju jag och mamma just nu. Vi hyr ut lägenheter istället för att skaffa en egen.
 
Vad har ni gjort idag än så länge då?
Behöver positiva bilder på bloggen. Jag tycker det är något positivt med änder. De är så söta.

Ha det bra!

You were created for a purpose

När drömmarna dör, när hoppet dör, när du börjar acceptera, det är något av det värsta som kan hända. Att vi accepterar saker alldeles för lätt kan vara skadande för oss. Bara för att saker är som de är behöver inte betyda att vi ska acceptera det.
 
Även handikappade, sjuka, deprimerade, fattiga och hemlösa människor har drömmar. Varför har vi ett kall? För att det finns en mening varför vi har ett kall inom oss. Vi skapade alla med en anledning, en eller flera drömmar, en personlighet. En sak jag till exempel inte kan acceptera att handikappade människor för livet aldrig under deras livstid får leva ut sina drömmar. Är det okej att säga att det får vara så??? Bara för att du har ben och någon annan inte har kan du inte säga att den andre kanske inte var ämnad för att kunna gå eller springa. Varför har vi ben?

Så, om en person dör och aldrig har fått leva ut sina drömmar eller fått känna av friheten. Är det rättvist? Nej. Därför tror jag det finns en rättvisa och perfektion, därför tror jag på himlen (har jag gjort väldigt länge redan).
 
Jag har sett och läst så många vittnesbörd där de har lyckats med sina drömmar, sin hälsa och ekonomi för att de har gett sina liv till Gud. När Gud kallar oss vill han inte ta bort våra drömmar, glädje, pengar, hälsa eller något av oss. Han har lagt vissa kall inom oss när han skapade oss, för att hans vilja skulle ske. Ja, även att vi uppnår våra drömmar är hans vilja. Vi kan ha olika motiv med våra drömmar, kan vi, och det är de onda och själviska motiven som inte kommer från honom. Det är bara synden som står i vägen för att våra liv ska förverkligas, för att vi ska bli fullkomliga och för att vi aldrig ska skada någon annan människa eller levande varelse. Ibland vet vi inte ens om vilka konsekvenser våra handlingar kommer med, men det vet Gud. Han är en far som vet sitt barn inifrån ut. Jesus kom för att vi skulle bli fullkompliga i honom. Vi är ju skapade till Guds avbild. Vill vi inte veta vilka vi verkligen är och vad som är syftet med våra liv? Springer vi ifrån Gud, springer vi också ifrån vår sanna identitet. Han är ju inte mot oss, utan för oss! Jesus botade sjuka när han var på jorden, det gör han ännu idag.
 
Jag erkänner. Min dröm hade dött, nästan att jag gav upp min talang. Men åh, nu väcks det upp igen, för jag vet att drömmar och talanger är från Gud, för att de ska användas av goda motiv, till goda syften och även om jag inte hinner leva ut allt i detta liv har jag hela evigheten framför mig. Lets go, liksom!

Åh, jag känner mig fri medan jag skriver det här. Man skulle ju förlora sitt liv för att finna det. Alltså, ge upp all synd kära ni, det är så värt det. Bitterhet, lögner, hat, vrede, avund, begär, hämd - vem vill känna så? och vem vill dyrka något som är lägre än Gud som vet dina innersta tankar och känslor och vill bara ditt bästa? han är perfekt på alla sätt. Jag skojar inte.
 
...everthing's gonna be alright...

liene.blogg.se
RSS 2.0