Danny and Ronny tells

 
Se videon där Danny och Ronny, sönerna till Ron Wyatt som fann bland annat Förbundsarken, är i Gomorra, vid Röda havet och vid Jesus korsfästelse plats och berättar om vad som händer under alla åren då de tillsammans med sin far sökte dessa bibliska ställena.
 
Väldigt många människor avslår sanningen om dessa bibliska fynd och historiska platserna men man borde ju ändå i första hand lyssna på vad Danny och Ronny säger eftersom dem var med och letade. Ingen skulle väl frivilligt riskera att hamna i fängelse så som dem gjorde.

Where flowers never die

Hej! Igår sjöng jag och spelade på Almedalsbiblioteket på "Öppen Scen". Informerade det aldrig här eftersom jag hann inte. Var även på Hansa och började kolla på inspelningsprogrammet "Logic", hur jag ska spela in där och allt. Var kul. Själva uppträdandet var nervöst, mina fingrar skakade och jag hade svårt att spela plocket, men jag tror det gick bra ändå. Precis innan, hade jag haft liten bönestund här hemma och Gud hade fyllt mig så jag tror att han hjälpte att skapa stämningen. En av tjejerna under "Öppen Scen" sa att jag hade gjort stämning så det ser jag som mitt bönesvar på att Gud gjorde något fast än jag var så nervös under spelandet och hade inte fått fram mycket ljud från gitarren och rösten.
 
Önskar er en bra fredag! torsdag! haha vilken tid lever jag i?

Hundvakt

Igår var en sån där dag då jag inte riktigt fattade vad jag ska göra. Framåt kvällen pratade de om en hund som måste sitta i bilen ute i kylan och det går ju inte så jag frågade om jag inte kan sitta hundvakt. Så hela kvällen gick åt att ta hand om hunden. Kul!

liene.blogg.se
RSS 2.0