Häråt!

Jag fortsätter häråt - liene.blogg.se
 
Vill ha en enklare bloggadress igen. Mer ordning och fortsätta skriva som här - glest. Vi ses där med nya äventyr!

New books in!!

Jag fick 3 nya böcker från christianbook.com. Dem levererades så fort till mig att jag var osäker om det var rätt paket när jag gick till ICA med avin, och personalen kollade så konstigt på leverantörs uppgifterna som om hans blick ville säga "finns det några sådana?" och han blev också osäker om jag fått rätt beställning, men så fort jag hörde att paketet var från christianbook.com utbrast jag med säkerhet "ja, det är till mig".

"The Reason" fick jag redan i julas som julklapp och jag har redan läst ut den. Har aldrig slukat upp en bok som den! Vem skulle kunnat tro att jag skulle bli en bokmal? Så när dem andra tre böckerna kom skar jag loss paketet med en kniv, med risk att jag skulle förgöra böckerna i min slughet. Just nu har jag kommit till ungefär mitten av "The Vow". För ett tag sen såg jag filmen men eftersom jag visste att filmen var inspirerad av en sann berättelse med två kristna människor som gifte sig var jag tvungen att ta reda på real facts. Dem andra böckerna "You and me forever" och "Love without limits" är också kärleksböcker.
 
På det har jag lite som min mormor gav mig att läsa, så det blir mycket mer läsning den här vintern. Otroligt skönt att mysa i min nya tjocktröja från henne också!

She's very valuable

"Hon är värdefull" eller något i samma stil tänkte jag medan jag målade det här och det vill jag få sagt till alla kvinnor.

liene.blogg.se
RSS 2.0