Let it be with mercy

Bild från weheartit.com
 
Misty Edwards - When You Think Of Me

Taggad inför 2 kreativa och roliga veckor

Jag har på länge inte känt mig så taggad som nu! Inför dem nästa två veckorna. Ikväll kommer jag och mamma åka iväg till huset där vi ska bo under dem dagarna husägarna är bortresta. Vi ska ta hand om deras 3 katter, och det bästa är att dem har en en studio så jag kan syssla med musiken varje dag utan att behöva åka långt. Vi har ju inte fixat vår egen studio här ännu och det är jobbigt att gå till Hansa varje dag och dessutom på bestämda tider. Jag gillar när man kan vara lite spontan och spela in musik när man har kraft och inspiration. Så efter dem där två veckorna måste jag ha ju laddat upp några av låtarna på nätet. Peppar peppar! Nu vill jag komma framåt och det känns som att det är verkligen dags nu.
 
Har dessutom stor inlevelse för att spela in filmer, musikvideos och videobloggar för youtube. Men det är mina nästa projekt.
En sak som jag tänkte på igår medan jag tog min promenad, var att jag är väldigt tacksam för min uppväxt och att både min mormor och mamma uppmanade mig att vara kreativ. Istället för att kolla på TV och spela datorspel gjorde vi något kreativt. Hittade på sagor, dikter, dansade, sjöng och skapade något med händerna. Kreativiteten har följt mig enda sen dess. Men även om man slutar skapa betyder det inte att man inte är kreativ, utan jag tror det är något man kan ta fram hos de flesta.
 
Det är en av våra största gåvor. Kreativitet. Så ta vara på den!

liene.blogg.se
RSS 2.0