Kommentarer
Postat av: fashion

Bra låt! :)

2014-08-21 @ 16:23:07
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Boel

Fint :)

Sv: Tack!

2014-08-21 @ 18:21:27
URL: http://boelish.blogg.se
Postat av: Petra

sv tyckte inpackninen var bra mitt hår kändes som nytt

2014-08-21 @ 20:49:42
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Mia

Har du haft en bra vecka hittills? :)

2014-08-21 @ 21:33:29
URL: http://miizing.blogg.se
Postat av: Emma Berglund

Svar; Jaa verkligen! Hoppas du gillar "nya bloggen" :)

2014-08-21 @ 21:38:26
URL: http://emmaberglunds.se
Postat av: Emmy

sv;
Härligt, härligt! Jaaa verkligen. Tycker om Göteborg massvis :)

2014-08-21 @ 21:45:46
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Cajsa Lindahl

ja men typ så är det för mig med men just glass har inte ätstörningen lyckats förstöra för mig. Vilket jag är glad över! Det är typ det ända den inte har förstört typ.. :/

2014-08-21 @ 21:48:24
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: Ja. de är verkligen härligt. :)
Vad händer imorgon då? :)

2014-08-21 @ 23:36:28
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Emilia

sv. Japp jag är en av dem som slutar lyssna på viss musik x) haha vilken tur för oss båda! Jag känner att bland alla vänner som lyssnar på allt möjligt inom "kristen" musik så känner jag att det är rätt jobbigt att vara den enda som tycker viss musik är fel att lyssna på.. Som om man är den knäppa som tycker kristen musik är fel att lyssna på.
Ja jag känner igen det där. Mamma sa att det finns klipp på amerikaner som sitter och diskuterar vilken musik som är dålig och vilken som är bra. Men jag har aldrig tittat på dem själv. Kanske borde göra det.
Jag har också slutat lyssna på Hillsong. När jag var tvungen att slutna lyssna på Hillsong, Planetshakers, Jesus Culture, Bethel Music och artister som är öppna för dem, så var det riktigt jobigt. Det är fortfarande jobbigt för jag tycker att de har så mycket bra låtar! Men jag känner ändå att jag inte kan lyssna på dem för det är inte rätt. Hela min själ tar emot när jag vill lyssna på dem. Skriker typ nej när jag frestas av det. För jag är ju van att lyssna på dem, jag har gjort det i några år och att helt plötsligt bara sluta sådär för man vet att dom är dåliga för mig är jobbigt.
Jag känner igen det där du säger om Hillsong. men jag känner lite samma sak gällande Jesus Culture. Om man tittar på deras CD-omslag så undrar jag ibland vad det ska symbolisera. Tex deras omslag för "Reconstructed. Volume 1." där har dom liknande illuminati-triangel. Och CDn "Consumed" förstår jag inte heller. Sedan är deras fokus på den Helige Ande så mycket större än fokuset på Jesus och syndanöden som ska ha största fokus av allt..
Jag önskar att jag också kunde lyssna på musik utan att behöva skilja på saker och ting :( Jag slutade lyssna på Bethel Music för att det verkar som om samma ande verkar i deras kyrka som inom framgångsteologin.. Plus att deras pastor - Bill Johnsons- syn på Jesus inte stämmer överens med Bibeln. Och Jesus Culture tillhör den kyrkan också.
Jag tycker hela grejen är svår och jag vill göra rätt, nu när det är sista tiden osv. För musiken påverkar en enormt, precis som du säger. När man lyssnar på musik så öppnar man upp sig själv för saker som inte är bra. Så jag hoppas att det tjejen sa till dig stämmer. För it's all about the details nu.

2014-08-22 @ 11:24:05
URL: http://dailyloved.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se




RSS 2.0