In progress

Den här teckningen började jag rita igår. Idag planerar jag att bli klar med den. Bara min dator kommer till liv igen då dess skärm inte vill fungera och jag kan inte rita av från den bilden som jag hade sparat på skrivbordet.
Så här såg det ut när jag började skissa. Brukar alltid börja med att rita konturerna och försöka få till exakt storlek på en gång.


Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Vad duktig du är!

Svar: Nej, jag är ju inte troende, men jag tycker ändå det är intressant! Det sägs att drömmar tolkas av det undermedvetna och det var på det sättet jag blev intresserad av psykologi. Spännande att du drömde om mig ändå. Tror aldrig någon som jag inte direkt känner har sagt att den drömt om mig. Men din dröm stämmer väl till en viss del (förutom det med att jag inte vågar), då jag är rädd för att bli sviken och lämnad. Tack för att du berättade!

2014-08-20 @ 11:26:33
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Emilia

Hahah jag hinner inte svara på dina kommentarer innan du skriver en ny! xD

Åh va fin! Va duktig du är! :D Spännande att se resultatet sen! jag har alltid velat måla sådär bra men det har alltid varit min kära mor och syster som haft den talangen :)

sv. Det är faktiskt kul och lite skönt att man kan känna igen sig i olika saker hos varandra. Det blir lättare att förstå och kunna hjälpa varandra då :) Jag tror att Gud vill att vi ska släppa taget. För om vi kanske tänker för mycket så missar vi vad Gud säger och vill.

Och det är bra att du delar med dig också! Det inspirera mig och andra :)Jag blev tom inspirerad att skriva ett inlägg om det men jag vet inte..

Det var väldigt gott ^^

2014-08-20 @ 11:27:52
URL: http://dailyloved.blogg.se
Postat av: amanda

vad fin :)

2014-08-20 @ 12:08:59
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra

duktig du är!

2014-08-20 @ 12:50:32
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Amanda

Oj, så duktig du är på att rita😃

2014-08-20 @ 14:38:21
URL: http://fotografenmedcanon.blogg.se
Postat av: fashion

Duktig! :)

2014-08-21 @ 01:42:09
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se




RSS 2.0