Boldness and honesty

Förvirringen, splittringen, känslorna, besvikelsen, förkrosselsen. När man har försökt, och när man har fått nog av att höra vad andra har att säga. Då vill jag bara höra vad Gud har att säga. Jag vill komma inför honom och ha ett svar från honom vad än det gäller. Inte klura ut på egen hand, för det har jag upptäckt gör värsta orkanen i min själ. Jag vet att Gud har sista ordet.
 
Det är okej med alla de föregånga känslorna och händelserna. Kanske är det just dessa som leder oss i närmare kontakt med Gud. Okej, för de som tror då.
 
Jag önskar jag kunde skriva mer om mitt liv på bloggen, men jag vet inte om det kommer bli negativt för mig eller ej då det handlar om väldigt personliga och djupa saker. Därför håller jag tillbaka ännu. Men ni skulle förstå allt så mycket bättre då... kanske.


Kommentarer
Postat av: MATILDA

fin bild! :)

2014-08-22 @ 13:15:48
URL: http://matildays.se
Postat av: Elin

sv: tack, kul att du tycker det!:)

2014-08-22 @ 16:07:44
URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Postat av: fashion

Fin bild! :D

2014-08-22 @ 17:16:46
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Johannana

Fin blogg :)

2014-08-22 @ 17:38:10
URL: http://lifyye.blogg.se
Postat av: Erika

Skriv om det du vill skriva, tycker jag :)
Ball bild!

2014-08-22 @ 18:07:20
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Emilia

Det är jobbigt när man hör så mycket runtomkring sig som gör att man blir förvirrad. Jag känner igen mig i det du skriver om att det blir en orkan i din själ. Det senaste året har jag nästintill haft en orkan inom varje dag. Jag har varit så förvirrad. Lyssnat på mina föräldrar, vänner, bekanta, människor jag inte känner.. Samtidigt som jag försökt lyssna på vad Gud säger. Tillslut när jag är så förvirrad så jag varken vet ut eller in så känner jag mig så hopplös när jag kommer inför Gud. Men jag vet att Han lyssnar och ger svar. En trofast klippa.

När jag skriver om mitt liv så finns det alltid minnen och sår som gör sig påminda. Det är jobbigt. men samtidigt så vet jag att det kan hjälpa andra människor. Jag tror att när du är redo för det så kommer du skriva om ditt liv :) och då kommer Gud hålla dig i handen.

2014-08-23 @ 13:25:17
URL: http://dailyloved.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se




RSS 2.0