"So you're tired but you're alive so open up your eyes and you can get your sleep when you are dead, kill the clock inside your head"

Godmorgon! Nu sätter jag mig här igen efter att ha försökt göra systemåterställning flera gånger utan att det har lyckats. Min dator är segare än någonsin och ibland vägrar den att starta. Puuh, men nu ger jag upp tills vidare och försöker hitta på något som kan få mig att pigga upp, som att gå ut med mamma och plocka äpplen för idag ska vi göra äppelsynt var det tänkt. 
Flyleaf - New Horizons
 
Denna låt/video är lite som en avskedsvideo till Lacey Sturm men texten talar till mig så mycket mer. Ibland behöver man musik som får en att känna sig taggad på livet igen. Ibland är man så trött på livet, men du är här utav en anledning, inte bara för att existera men också leva! Ofta känns det som att tiden inte kommer räcka till för att göra allt man drömmer om, men jag tror att tiden är oss given precis lagom så därför är det inget man bör stressa sig över. Därför är mitt tips att man ska göra det man drömmer om utan att undra om man ska hinna eller inte. Du kommer hinna!


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Så jobbigt att datorn inte fungerar!

2014-09-24 @ 11:27:59
URL: http://nattstad.se/sigridalicia
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Jag har liknande problem med datorn. Håller på och bryter ihop ibland!

2014-09-24 @ 11:50:08
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Emilia

Alltid lika frustrerande när datorn krånglar. Speciellt när man är en bloggare. Ibland har jag lust att kasta datorn i väggen eller i golvet, men just då är jag glad över min självbehärskning x) Hoppas det fixar sig för dig ialf!

Åh så gott med äppelsylt! Har nog aldrig testat det utan bara äppelmos. Smakar det likadant kanske? Jag plockade våra äpplen för någon vecka sedan så idag ska mamma ta hand om dem och göra mos tror jag :) Ska be för att det inte regnar på er när ni plockar!

sv. Ja det ska bli skönt med ett pass. Min rygg gör ont oavsett om jag går en promenad eller sitter ner för länge plus att min hållning inte är en bästa. Så ett styrkepass ska bli skönt :) Tjaa baka ska jag göra men själv :)

2014-09-24 @ 13:01:06
URL: http://dailyloved.blogg.se
Postat av: Jessica Nyström

sv: Så kul att få ge komplimanger när dom tas emot så fint! Kram på dig fina.
Ja, H&M kan dom!!

2014-09-24 @ 17:00:16
URL: http://jessicanystroms.forme.se
Postat av: JoJo

sv; jag var tvungen att köpa jordgubbar idag när jag såg att dom hade extrapris på det på affären när jag var där :) dock har jag inte någon choklad hemma men får ha vaniljkesella till dom :)

2014-09-24 @ 17:16:21
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Lilly

Vaddå avskedspresent till Lacey? :(

2014-09-29 @ 11:42:30
URL: http://saxros.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se
RSS 2.0