They came from a christian background...

För några år sen bara innan jag blev kristen troende lyssnade jag väldigt mycket på Lights, en sångerska. Jag har ännu gillning på hennes sida på facebook och för någon dag sen märkte jag att hon hade en bild på henne där hon formade triangel med händerna och även armarna och så ser man även fler trianglar i bilden.
Den här symbolen används av illuminati. Om ni inte vet om det hemliga sällskapet finns det mycket fakta att se på youtube och näten över huvud taget. Jag började läsa på från 2007 eller 2008 när en tjej skickade bilder till mig med en dollar sedeln och många andra bilder med illuminati symboler på.
De var 2007 jag började märka att det var något mörkt med MTV. Jag kollade på den kanalen 24/7 typ. Vaknade upp tidigare för att inte missa en favoritartist eller musikvideo. Men jag gillade inte allt. Plötsligt blev Rihanna och Lady Gaga väldigt stora och jag såg efter ett par år att de helt hade förändrats.
 
Lights var ingen stor artist alls. Jag trodde hon skulle vara en av de som är vänlig att lyssna på då hon trodde på Gud och vissa av hennes låtar som "Savior", "Drive my soul" och "In the dark I see" kan vara relaterade till just Jesus. Hon växte upp i en familj som var voluntärer och hon brukade åka runt till länder med familjen och missionera, på vilket sätt vet jag inte, oavsett om det var för att de spred evangeliet eller bara hjälpte fattiga människor kanske spelar inte så stor roll för hon kommer från kristet bakgrund så mycket jag vet. En till sak jag märkte var att hon nu har en symbol som ser ut så här:
Hmm, ett öga. Det allseende ögat. Vissa skulle försvara det och säga att det är ett gammalt symbol för Gud... men egentligen är det symbol för lucifer och han är en copycat. Gud skulle förresten inte ha sådana symboler. Hur mycket själva kändisarna vet om det vet jag inte, men jag ser det som att de har sålt sin själv för att de har valt denna världens rikedomar istället för Gud.
Det här lade Lights upp den 29:e och skrev så här: The only thing that can make Dan Aykroyd crystal head vodka look cooler is an illuminated box... in my living room.
 
Så hon vet att det är Illuminati symbol. Det konstiga är att hon lade upp den här bilden efter flera stycken hade sagt att hon gör illuminati symbol... Jag minns att hon i en äldre intervju ej förnekade att illuminati finns. Sen har jag tänkt på att hon heter Lights. Jesus säger att han är världens ljus. Men nu heter hennes hemsida iamlights. Låter hädande. Jag tycker det är så sorgligt, alltså på det sättet att jag är ledsen att hon gör illuminatisymboler och så.
 
Här är fler kändisar som kom från ett kristet bakgrund:
Paramore. Tre av deras låtar har ett kristet tema."My heart" "We are broken" och "Monster" fast den sista är egentligen negativ om ni lyssnar på texten som lyder "Well now that you're gone, the world is ours". jag tänkte på att den texten handlar om Gud innan jag blev kristen. För jag kände också som att Gud har lämnat världen och överlämnat oss att kämpa på egen hand och få världen till ett bättre ställe, men egentligen har han inte lämnat oss.
Beyonce kommer från ett kristet bakgrund också. Hon har sjungit om/till Jesus i en av hennes intervjuer samtidigt som hon har väldigt anti-kristna musikvideos. Hon är med helt förändrad. Hon sminkar sig annorlunda, klär sig annorlunda. Men en kristen tjej har haft drömmar om den här sångerskan och som hon ser det utifrån drömmarna är manipulerad och tvingad. Det är mest Jay-Z som är ond. Jay-Z är ju i illuminati också.
Miley Cyrus, från ett kristet bakgrund men hur ser hon ut idag... hon började sin karriär via barnkanal dessutom.
Illuminati överallt. Eller 666. 666 står för antikrist. Median är bara ett sätt genom vilket införs en världs ordning. Det finns fler stjärnor som är med i illuminati men just nu tog jag upp bara dessa med kristet bakgrund för att det är det illuminati gör; dem tar söta kristna tjejer och förvandlar dem till något helt annat för att det ska passa för deras agenda. Det är ju speciellt bra att ta kristna personer och göra de till luciferdyrkare, eller hur? Därför sa Jesus i Markusevangeliet 8:36-37 Vad hjälper det en människa att hon vinner hela världen men förlorar sin själ? Och vad kan en människa ge i utbyte mot sin själ?
 
Uhh, så bra att jag gick aldrig vidare i Idol. Ni hör ordet "Idol"... bara det uppenbarar vad som ligger bakom. Men jag vet inte hur jag ska göra med musiken. Så finns det lovsångare, men en del av dem har också illuminatisymboler nu för tiden och vissa till och med förnekar sin tro. Okej, jag kan tänka mig många som är icketroende säljer sin själ utav okunskap men om en kristen gör det är det illa tycker jag även om jag inte glädjs vid någon av tillfällen.
 

Förresten, måste hitta på en ny kategori till bloggen då detta inte riktigt hör till "kristen tro" men det får förbli så här ett tag tills jag kommer på en passande kategori där jag lyfter upp viktiga ämnen idag.

liene.blogg.se
RSS 2.0