Only Jesus knows your pain

Ett inlägg angående sjukdomen NF2 och ansiktsförlamning.
 
På bilderna ser man inte, för jag väljer bara att visa de bästa bilderna på mig själv men jag har en väldigt dålig självkänsla. Idag började jag gå in för bön igen, för jag vill bli frisk men det slutar som alltid med att jag börjar gråta för jag kan inte finna orden. I sådana här tillfällen önskar jag att jag hade tungotal så att jag slapp förstå vad jag säger och känner. Det går inte förklara den smärta jag känner inombords. Jag kan inte förklara hur mycket jag hatar sjukdomen och förlamningen. Jag vill le igen, jag vill blunda igen och jag vill slippa gå runt med ett plastöga och sedan se hur det är vitt runt ögonen på grund av att jag bär på solglasögon när jag är utomhus jämt och ständigt. Egentligen har jag inget mer som hindrar mig, och jag kan leva som om inget hindrar mig men så fort jag ska be eller se på mig själv faller jag ihop och börjar böla. I sådana här tillfällen är min enda tröst att Jesus vet vad jag går igenom och att han vet smärtan jag känner. Ska jag verkligen behöva gå och skämmas hela hösten för att vita runda ringar syns runt mina ögon? Det är svårt att gå utan skydd och solglasögon för då blåser det in i mitt högra öga på vilken tårkanalen inte fungerar som det ska. Det kommer alltså inget vätska till ögat på naturligt sätt. Ska jag verkligen gå runt med et snett léende och aldrig mer se ut som mig själv igen`? Jag har inte sett mig själv över 2 år. Jag kanske är redan 30 år gammal när jag får se mig själv frisk nästa gång. Jag missar alla mina unga år. Sådana attackerande tankar får jag ju mitt i allt men jag vet samtidigt att Gud vill hela mig för han vill inte att hans barn lider så här. Det här är som tortyr för mig, dag in och ut. Vill bara bort, flyga iväg till någonstans där jag kan vara mig själv in och ut.
 
Igår kollade jag på instagram av en atesist som lägger ut citat mot kristendomen och mot Gud och Jesus och i sådana här situationer önskar jag verkligen att jag kunde berätta om hur jag blev helad men något sjunker inuti mig varje gång jag vet att jag ännu sitter fast här och har inget att komma med. Jag har bara min tro. Trots allt sa Jesus att tro stort som ett senapskorn räcker för att flytta berg.


Kommentarer
Postat av: VERONICA - modeblogg

Så jäkla intressant att läsa, så är det med alla dina texter! :) Hoppas du får en grym start på veckan, och att din dag blir bäst! Kramar!

2014-07-21 @ 09:34:21
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: Anonym

jag kanske är oallmänbildad nu men vad är tungotal?:)

2014-07-21 @ 09:50:31
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Postat av: ebba

sv; haha okej men det finns iallafall svar på frågestunden uppe på min logg nu :)

2014-07-21 @ 10:02:49
URL: http://ebbafridaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Sv oja ja :)

2014-07-21 @ 10:05:25
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Elin

Tack!

allt bra?

2014-07-21 @ 10:28:58
URL: http://elinkristensson.blogg.se
Postat av: Ebba ♥

Superfin bild!!

2014-07-21 @ 10:54:31
URL: http://ebbsy.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv; visst är den? :)

2014-07-21 @ 11:17:35
URL: http://www.olssonsdotter.blogg.se
Postat av: Susanna

Jag hoppas verkligen att det blir bättre för dig snart. Är du frisk "fysiskt" utåt sett eller är det både och? :/

sv: Ja det skulle vara jättekul, fast det blir nog inte av på ett tag men senare vore det kul :)

2014-07-21 @ 11:58:42
URL: http://suslife.webblogg.se/
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; åh tack! Vad snäll du är :) har haft en jobbig natt så det är så kul med snälla kommentarer <3

2014-07-21 @ 12:10:24
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Nilla

Sv: Tack så jättemycket! :D

2014-07-21 @ 12:19:27
URL: http://pearlie.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Åh.. jag känner igen mig i det du skriver. Inte just ansiktsförlamning eller liknande, men själva situationen. Jag vill inte leva såhär, jag vill inte skämmas eller må såhär. Jag vill bli frisk, precis som du. Jag vill inte skämmas, precis som du. Jag hoppas verkligen att både du och jag en dag kan få se oss friska igen, se oss stå där utan att skämmas. Du är så stark, glöm aldrig det! <3

Svar: Ja, jag har mediciner mot det här. Eller ja, mot anfallen och huvudvärken. Varför jag hallucinerar vet jag inte, det händer ibland. Tar jag en annan medicin, som jag enbart tar när jag verkligen måste, så händer det. Och det beror på att den medicinen är så stark och då jag inte tar den så ofta så vänjer sig inte kroppen vid den. Förr tog jag den hela tiden, men jag insåg snabbt att det inte skulle hålla i längden. Ja, du har rätt. Jag vill leva, men inte såhär. Men å andra sidan så är det såhär mitt liv är, och det kommer att vara det fram tills de hittar nåt som kapar anfallen helt...

2014-07-21 @ 12:23:55
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: MartinaOlsson

sv; ja det har jag, men jag använder det nästan aldrig längre :)

2014-07-21 @ 12:26:37
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Sara Ekman

Vad jobbigt, hoppas du blir frisk snart!

2014-07-21 @ 13:19:36
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Du är stark! :)

2014-07-21 @ 14:39:44
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: Då ska jag be, för oss båda. För det känns som att vi båda behöver lite helande nu... Kram!

2014-07-21 @ 14:49:56
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: ellenlundis

Liene, du är en tapper ung tjej. Herren är med dej hela tiden. Jag förstår hur jobbigt du har det. Men jag kommer aldrig uppleva det själv. När man läser på din blogg, så förstår man. Eftersom du beskriver så väldigt bra på dina inlägg . Jag tycker så mycket om att läsa dina inlägg. Kram <3

svar : Jag är nöjd på dom här 2 åren på Solrosen. :)

2014-07-21 @ 15:28:53
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Frida

Vilken fin bild! :)

2014-07-22 @ 09:32:44
URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: fashion

Fin bild :)

2014-07-22 @ 11:44:28
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Anders

Du är modig och du är vacker. Att tårkanalen inte fungerar som den ska är riktigt tufft för dig, det förstår jag. Att du får vitt kring ögonen på grund av att du måste skydda dem från sol och vind tror jag är något som den som känner dig knappast ser, om du inte särskilt berättar det. Den som känner dig ser den du är och att du är vacker.

Svar: Lugnande att höra :) jag bara tänker på alla som inte känner mig och ser, haha, men jag försöker verkligen jämna ut solbrännan nu. Ansiktet är också den som tar emot mest sol, så är jag ute i solen med solglasögon 3 timmar varje dag kommer jag definitivt få vita ringar runt ögonen men nu har jag försökt vara ute iaf en timme utan solglasögon.
Liene Svärd

2014-07-24 @ 16:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

liene.blogg.se




RSS 2.0